четвъртък, 27 февруари 2020 г.

ДНЕС СЕ ГОРДЕЕМ!

ДНЕС СЕ ГОРДЕЕМ!

   Радостни новини пристигнаха в детска градина „Русалка“ днес от Габрово и Бургас. Отличен в национален конкурс за мартеници на Регионален етнографски музей - „Етър“ е Виктор Манолов от IV А група . Наградата е за I-во място за индивидуално участие.

  Детска градина „Русалка“ е наградена в категория масово участие на детски градини в Национален конкурс за изработване на кукерска маска „ Магията на кукерската маска – Да прогоним злото, да бъдем по-добри“. Организатор на конкурса е Сдружение „Усмивка“ и читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985г. “ - Бургас. Всички маски, участвали в конкурса, ще бъдат подредени в благотворителна изложба – базар. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на инфузионни помпи за Детската Неонатология към УМБАЛ – Бургас.

  В националния конкурс „Път към славата“, проведен на 23.02.2020г. в гр. София, Мартин Колев от IVА група разби сърцата на журито и зарадва феновете си в ДГ“Русалка“ с III-ТО място в първа група Поп, второ място за дует и покана за фестивала“Орфей“ в Италия.
   На победителите – Честито !

Мартеница от гайтани


Кукерска маска

 


Мартин Колев от IVА група


Четете блога ни,
за да сте винаги в крак със случващото се
в детската градина!



Няма коментари:

Публикуване на коментар